Anasagasti el jelkide ventriluoc

El Senyor Anasagasti s'ha despenjat avui com un ninot ventriluoc incapaç de controlar les seves paraules. El primer que ha dit és que Esquerra acabarà com Euskadiko Ezkerra i, per tant, es fondrà en el PSOE. Anasagasti oblida fàcilment. Oblida, per exemple, que Esquerra va ser dels pocs partits de l'estat que va fer costat el PNB quan aquest fou encerclat per l'Espanya mediàtica i fatxa en el temps del Pla Ibarretxe. Oblida Anasagasti que en aquells temps de setge i assetjament, el Lehendakari Ibarretxe fou rebut al Parlament de Catalunya pels diputats republicans, dempeus i  al crit de Gora Euskadi Askatuta. Quin oblit tan fàcil, el seu! En aquells temps de plom Convergència xiulava i jugava a fer de pastoreta a la muntanya. En aquells temps de plom Unió va permetre que el PNB fos expulsat de la Internacional democracristiana per part del PP. Els únics que van estar al peu del canó, al peu de donar suport a la legitimitat basca, de donar suport al procés de pau d'Euskadi, va ser Esquerra. Va ser Carod qui va entrevistar-se amb Otegi i va ser linxat per això. Va ser Carod qui va anar a Perpinyà a intentar dialogar amb ETA. I va ser linxat per això. Convergència només s'ha enrecordat del PNB en moments circumstancials, i prou. Anasagasti no se'n recorda de res, està missing, es fa l'amnèsic, i oblida que Esquerra ha patit molt per estar al costat del poble basc i per fer costat al seu president. Però no passa res. Són els temps d'Imaz i companyia. Els temps dels oportunistes i dels pragmàtics. I així li va al PNB. A les últimes autonòmiques va rebre un gran avís. El partit de càrrecs i favors que vol construir Imaz pot passar-li com al seu partit germà de Catalunya.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Anasagasti el jelkide ventriluoc

  1. Tresinores diu:

    és un post força encertat en molrtes coses que cal llegir be. Que no agrada a esquerra? evident`, però cal llegir i reflexionar sobre el que diu.
    Arguments contra arguments, i no atacar la figura de qui parla ni recordar que un dia els van aplaudir i un altre no se que.

    Repeteixo. reflexió ja que el pas que ha fet esquerra no es bo, ni per Catalunya ni per Esquerra.

Els comentaris estan tancats.