A TV3 se li gira feina

Aquest passat cap de setmana, les notícies de TV3 ens van sorprendre amb una informació que no esperàvem. Es tractava de la presentació d'Antonio Balmón, actualment al capdavant de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, com a alcaldable pel PSC. Així, es va oferir als ciutadans la notícia i les imatges d'un acte estrictament de partit en què es presentava el candidat a tots els ciutadans dels Països Catalans. Molt bé. Ens alegrem molt que la nostra televisió pública hagi decidit començar a informar-nos de la precampanya electoral. Però tot sigui dit: a TV3 se li gira feina, perquè caldrà que doni a conèixer tots els candidats dels diferents partits als municipis catalans. Per començar, poden continuar el procés amb les presentacions dels altres candidats de Cornellà, però com que hi hauria qui se sentiria agreujat, hauran de seguir amb la resta de ciutats de Catalunya. O és que hi ha candidats o municipis de primera, i d'altres de segona? Ja sabem que l'actual President de la Generalitat havia estat batlle de Cornellà, però això no vol dir res. Sense excuses, els animem a continuar aquesta tasca informativa que ja han començat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: A TV3 se li gira feina

 1. Loc1tor diu:

  Genial el comentari. Amb el teu permís, al Locutori Públic hi ha una cita i un enllaç amb el teu bloc. Molt bona observació. A veure quin tarannà agafa la nova direcció d’informatius de TV3… és aquest el primer símptoma?

 2. panerola diu:

  El millor va ser la presentació de la notícia, ens varen dir: els partits polítics catalans comencen la precampanya presentant els seus candidats, I despré de veure la notícia de cornellà em vaig esperar a veure quins candidats presentaven els partits i a on, però ves per on que la notícia ja es va acabar. Suposo que Cornellà actualment és cap i casal de Catalunya i aquest senyor cal donar-lo a conèixer no només com aquell que sortia en l’explosió de gas…
  El mateix partit s’està gastant uns diners (espero que seus) per informar als ciutadans de barcelona que tenim un alcalde nou i ens ho diu en català i castellà perquè ho entenguem.
  Quina pena de televisió que tenim! Us animem a demanar canvis a TV3, hem començat per reclamar un debat a l’Àgora sobre sobirania en motiu de l’aniversari de la manifestació del 18 de febrer. Us hi apunteu?

 3. Nosaltres vam pensar el mateix! Que això ho faci una tele privada, és cosa seva, però que la televisió pública faci propaganda d’un determinat candidat i dels altres no… I això que tot just és el principi de la precampanya!

 4. Nosaltres vam pensar el mateix! Que això ho faci una tele privada, és cosa seva, però que la televisió pública faci propaganda d’un determinat candidat i dels altres no… I això que tot just és el principi de la precampanya!

 5. Nosaltres vam pensar el mateix! Que això ho faci una tele privada, és cosa seva, però que la televisió pública faci propaganda d’un determinat candidat i dels altres no… I això que tot just és el principi de la precampanya!

 6. Nosaltres vam pensar el mateix! Que això ho faci una tele privada, és cosa seva, però que la televisió pública faci propaganda d’un determinat candidat i dels altres no… I això que tot just és el principi de la precampanya!

 7. Perdò per la repetició. Ja fa uns dies que el Bloc.cat funcionava bé i no feia aquestes coses, potser ha estat culpa de la connexió.

Els comentaris estan tancats.